YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nallıhan'da Balkondan Düşen Öğretmen Öldü

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde çanak anteni düzeltmek için çıktığı balkonda dengesini kaybederek yere düşen lise öğretmeni, yaşamını yitirdi.

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde çanak anteni düzeltmek için çıktığı balkonda dengesini kaybederek yere düşen lise öğretmeni, yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, 13 yıldır Bilal Güngör Anadolu Öğretmen Lisesi'nde görsel sanatlar ve resim öğretmenliği yapan Çağatay Eryücel (43), Hacıbey Mahallesi'nde evinde televizyon seyrederken yayının kesilmesi üzerine takım çantasını alarak 4. kattaki çanak anteni düzeltmek için balkona çıktı. Anteni düzeltmeye çalışırken dengesini kaybeden Eryücel, 4. kattan yere düştü. Yakınları tarafından Nallıhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Eryücel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, evli ve iki çocuk babası olan Eryücel'in hayatını kaybetmesi nedeniyle acılarının büyük olduğunu ve genç, çok yönlü, aktif bir öğretmeni kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler