YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Orgeneral Akar: Bu Kutsal Mücadele Son Terörist Etkisiz Hale Getirilinceye Kadar Sürdürülecek

- GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte, Siirt'in Eruh İlçesi'nde 3'üncü Komando Tugay Komutan Yardımcılığı'nı ziyaret etti. Orgeneral Akar, burada

- GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte, Siirt'in Eruh İlçesi'nde 3'üncü Komando Tugay Komutan Yardımcılığı'nı ziyaret etti. Orgeneral Akar, burada yaptığı açıklamada, "Bu kutsal mücadele, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar büyük bir azim, kararlılık ve inançla kesintisiz olarak sürecek" dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte, bugün Siirt'in Eruh İlçesi'ndeki 3'üncü Komando Tugay Komutan Yardımcılığı'nı ziyaret etti.

Burada iftar yapan, askerlerin bayramını kutlayan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Siirt Herekol Yazlıca Dağı'nda, Bestler-Dereler bölgelerinde çok etkili ve sonuç alıcı operasyonlar düzenlendiğini belirterek, bölücü terör örgütü ile yapılan mücadelede kahramanlıklarından dolayı askerlere teşekkür etti. Orgeneral Akar, "Bu kutsal mücadelenin yüce Türk Milleti'nden aldığımız güç ve devletimizin verdiği destekle, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar büyük bir azim, kararlılık ve inançla kesintisiz olarak sürecek" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler