YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmanlıspor Hazırlıkları Sürdürdü

ANKARA, (DHA)   Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı Kızılcahamam kampını yarın TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile

Osmanlıspor Hazırlıkları Sürdürdü

ANKARA, (DHA)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı Kızılcahamam kampını yarın TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile oynayacağı hazırlık maçıyla tamamlayacak.
10 Temmuz'da ikinci etap kamp çalışmaları için Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine giden Başkent ekibi son antrenmanını bu akşam yaptı. Yarın akşam 17.00'da TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'la hazırlık maçına çıkacak olan Mor-Sarılı ekip, maçın ardından Ankara'ya dönerek, yeni sezon hazırlıklarını Batıkent Tesisleri'nde devam ettirecek.
Kampın son antrenmanına Teknik Direktör Bülent Uygun nezaretinde çıkan oyuncular, müzik eşliğinde ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla antrenmana başladı. Antrenman sahasına girişte açılan müzikle ritim yakalayan futbolcular, bir süre idmana bu şekilde devam etti. Müzik çalarken bazı futbolcuların ritme uyması ve dans etmesi ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Dört ayrı istasyonda gerçekleştirilen çabukluk çalışması sonrasında oyuncular tam sahada taktik ağırlıklı maç oynadı. Duran toplarla gerçekleştirilen gol çalışmasının ardından idman şut çalışmasıyla son buldu. Günün tek çalışmasına sakatlıkları bulunan Engin Bekdemir, Musa Çağıran ve izinli olan Cheick Diabate katılmazken Koray Altınay takımdan ayrı fizyoterapist gözetiminde çalıştı.

Osmanlıspor Hazırlıkları SürdürdüOsmanlıspor Hazırlıkları SürdürdüOsmanlıspor Hazırlıkları Sürdürdü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler