YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polatlı'da Doğalgaz Patladı: 5 Yaralı

Metin ÖZDEMİR/POLATLI Patlama, İlçenin Cumhuriyet Mahallesi, Selçuk Caddesi'ndeki 3 katlı bir apartmanın 2'nci katında, emekli polis İzzet Karadeniz'e ait dairede

Polatlı'da Doğalgaz Patladı: 5 Yaralı

Metin ÖZDEMİR/POLATLI Patlama, İlçenin Cumhuriyet Mahallesi, Selçuk Caddesi'ndeki 3 katlı bir apartmanın 2'nci katında, emekli polis İzzet Karadeniz'e ait dairede saat 11.30'da meydana geldi. Çevrede bomba etkisi yaratan patlama ile birlikte çevredeki 3 binada hasar meydana gelirken, daire sahibi Karadeniz ile birlikte 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Patlamada ile birlikte 30-40 metrelik alanda ev ve işyerlerinin camları kırılırken, apartmanın bitişiğindeki açık otoparkta ise yaklaşık 10 araç hasar gördü.
Yaralılar ambulanslarla Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Olay yerine gelen Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer ile Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya incelemede bulunup yetkililerden bilgi aldı. Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yaptığı açıklamada, patlamanın meydana geldiği apartman dairesindeki doğalgaz şebekesinde kaçak olması sonucu ekipler tarafından mühürlendiğini söyledi. Yıldızkaya, "Ancak mühür sökülüp, doğalgaz yeniden kullanılmaya başlanmış" dedi. Bölgede inceleme çalışmaları devam ederken, itfaiye ekipleri ise olası bir yangın ihtimaline karşı çalışma yaptı.
Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer, patlama sonrası hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, zararın karşılanacağını söyledi.

Polatlı'da Doğalgaz Patladı: 5 YaralıPolatlı'da Doğalgaz Patladı: 5 YaralıPolatlı'da Doğalgaz Patladı: 5 Yaralı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler