YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis dehşet saçtı: 2 ölü

Ankara'da polis memuru eski sevgilisini vurduktan sonra intihar etti

Polis dehşet saçtı: 2 ölü

Ankara'nın Bala İlçesi'nde, polis memuru Serkan Uluçay, adliyede zabıt katibi eski sevgilisi A.Y.'yi tabanayla yaraladıktan sonra aynı silahla başına ateş ederek intihar etti.

Bala İlçe Emniyet Amirliği'nde görev yapan polis memuru Serkan Uluçay, adliyede dehşet saçtı. Dün saat 16.50'de Bala Adliyesi'ne gelen polis memuru Serkan Uluçay, eski sevgilisi olduğu iddia edilen A.Y. ile görüşmek istedi. Adliye koridorunda Serkan Uluçayve A.Y. arasında tartışma başladı. Bu sırada belinden tabancasını çıkartan Serkan Uluçay, A.Y.'ye ateş ettikten sonra sonra, başına dayadığı tabancanın tetiğine basarak intihar etti.

Serkan Uluçay, olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan A.Y. ambulansla önce Bala Devlet Hastanesi'ne, ardından Ankara Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, buradan da Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

A.Y.'nin sağlık durumu hakkında hastane yetkilileri bilgi vermezken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler