YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pursaklar'da Tavuk Kesimi Yapılan Gecekonduya Baskın

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bir gecekonduda sağlıksız koşullarda tavuk kesimi yapan kişilere 6 bin 651 lira idari para cezası verildi.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bir gecekonduda sağlıksız koşullarda tavuk kesimi yapan kişilere 6 bin 651 lira idari para cezası verildi. Ankara Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ihbar üzerine harekete geçen Pursaklar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı veteriner hekimler ile zabıta ekipleri, Saray Cumhuriyet Mahallesi Karyağdı mevkisinde, kaçak tavuk kesimi yapılan gecekonduya akşam saatlerinde baskın yaptı. Yapılan baskında kaçak kesim yapan kişiler suçüstü yakalandı. Ekipler, zanlılara 6 bin 651 lira idari para cezası kesti ve kesim yapılan gecekondu belediye yetkililerince mühürlendi. Ankara Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhsin Temel, uygun olmayan koşullarda üretim yapan ve vatandaşın sağlığıyla oynayanlara taviz vermeyeceklerini belirtti. Tüketicileri etiketli ürün almaları konusunda da uyaran Temel, "Tüketicilerin etiketli ürün almaları halinde, bu tür kaçak yollara kimse başvuramayacak. Etiketsiz satılan bu tür ürünleri vatandaşlarımız köy tavuğu, organik tavuk diye alıyor. Organik diye satılan ürünlerde de muhakkak organik ürün olduğuna işaret eden logoları arasınlar" ifadesini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler