YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sigara Yüzünden İki Bacağı Ve Kolu Kesilen Eski Futbolcu Yaşamını Yitirdi

Hasan POLAT/KAZAN, Uzun yıllar Türkiye 1. Liginde mücadele veren Hacettepe Futbol Kulübü takımında top koşturan, ardından Kastamonu, Mardin, Bolu, Antalya

Sigara Yüzünden İki Bacağı Ve Kolu Kesilen Eski Futbolcu Yaşamını Yitirdi

Hasan POLAT/KAZAN, Uzun yıllar Türkiye 1. Liginde mücadele veren Hacettepe Futbol Kulübü takımında top koşturan, ardından Kastamonu, Mardin, Bolu, Antalya ve Manisaspor kulüplerinde de forma giyen Ali Demir, Ankara Ormanspor'da teknik direktörlük yapmıştı. Yine o yıllarda ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan ve TRT’de futbol yorumculuğu yapan Tarık Üstün ve Bolusporlu Alaaddin’in hocalığını da yapan Ali Demir, 66 yaşında hayatını kaybetti.
Ankara’nın Kazan İlçesi Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Ali Demir'in cenazesi, Kazan Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Demir’i son yolculuğuna Kazan Kaymakamı Murat Duru, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, binlerce seveni ve futbolcu arkadaşları uğurladı. Cenaze töreninde Demir’in eşi Nimet Demir yakınlarının desteği ile ayakta dururken oğlu Bocce Milli Takım oyuncusu Necati Demir ve diğer 3 çocuğu da gözyaşı döktü.
AYAKLARI BU KEZ KASIKLARINDAN KESİLECEKTİ
Demir’in sigara yüzünden 44 yaşındayken damar tıkanıklığı nedeniyle kangrene çeviren sağ ayağını diz üstünden, kısa süre sonra da sol bacağı diz altından kesilmişti . Ali Demir, yaklaşık bir yıl önce de sol elinin kesilmesinin ardından ağrıları dinmeyince geçtiğimiz ay İbni Sina Hastanesine kaldırıldı. Doktorlar Demir’in, bu kez her iki bacağının da kasıklarından kesilmesine karar vermişti. Ancak ölüm riski nedeniyle narkoz verilmeden ameliyata alınacak olmasından dolayı Demir, korkusundan bu operasyonu kabul etmemişti.
HAKAN ŞÜKÜR DE ZİYARET ETMİŞTİ
Bu arada eski milli futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür de geçen yıl Mart ayında Ali Demir’i ziyaret etmiş ve Demir’e imzalı milli takım forması hediye etmişti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler