YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vakıfbank Süper Kupa'da Finale Yükseldi

ANKARA, Ankara Başkent Spor Salonu'nda oynanan mücadelede VakıfBank, ilk sete hızlı girerek ilk teknik molada 8-1'lik üstünlüğü yakaladı. Setin sonuna

ANKARA, Ankara Başkent Spor Salonu'nda oynanan mücadelede VakıfBank, ilk sete hızlı girerek ilk teknik molada 8-1'lik üstünlüğü yakaladı. Setin sonuna kadar üstünlüğünü sürdüren sarı-siyahlılar, 25-12 ile 1-0'ı buldu. Bu sette Elitsa Vasileva 7 sayı kaydederken, Gözde Sonsırma da 4 sayı ile katkı yaptı. İkinci set 16-25'le ve üçüncü set de 18-25'le Galatasaray'ın üstünlüğüyle sonuçlandı ve setlerde durum 1-2'ye geldi.
Sarı-siyahlılar, karşılaşmanın dördüncü setinde istedikleri oyunu sahaya yansıtmayı başardı. Teknik molalara 8-4 ve 16-7 önde giren VakıfBank, 25-19'la setlere dengeyi getirdi. Bu sette de Vasileva 7 sayı elde ederken, Kübra Akman ve Milena Rasic dörder sayılık katkıda bulundu.
VakıfBank, final setinde ise rakibine üstünlük kurarak seti 15-13, karşılaşmayı da 3-2 kazanmayı bildi. Sarı-siyahlılarda Elitsa Vasileva 24 sayı, Milena Rasic 18 sayı ve Gözde Sonsırma da 14 sayı ile galibiyete katkıda bulundu.
VakıfBank, şampiyonluk maçında Eczacıbaşı VitrA -Fenerbahçe Grundig karşılaşmasının galibiyle yarın saat 18.00'de karşılaşacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler