YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Yüksel: Temiz Bir Çevre, Çocuklarımıza Bırakabileceğimiz En Güzel Mirastır

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, temiz bir çevrenin çocuklara bırakılabilecek en güzel miras olduğunu ifade etti....

Vali Yüksel: Temiz Bir Çevre, Çocuklarımıza Bırakabileceğimiz En Güzel Mirastır

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, temiz bir çevrenin çocuklara bırakılabilecek en güzel miras olduğunu ifade etti. Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Vali Yüksel, mesajında "Çevre ilişkilerinde bugün gelinen nokta itibariyle insanoğlunun teknoloji ile çevre arasındaki sentezi çözmesi ve çevreyi nasıl uyumlu tutabileceğinin cevaplarını vermesi gerekmektedir." dedi.

İnsanoğlunun, çevreyi korumak yerine çevreye savaş açmayı tercih ettiğini belirten Yüksel, teknolojinin hızlılığı kadar doğanın tahribinin de aynı hızla devam ettiğini vurgulandı. İnsanoğlu çevreye hakim olma ve onu sorumsuzca kullanmasının bedelini daha ağır bir şekilde ödemeden çevreyi koruma-kullanma dengesi içerisinde muhafaza etmenin yollarını mutlaka bulması gerektiğini aktaran Yüksel, "Temiz bir çevrenin çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras olduğu ile çevrenin gelecek nesillere temiz teslim edilmesinden sorumlu olduğumuz hususlarının da aklımızdan hiç çıkarılmaması gerekmektedir." diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler