YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yok böyle kaza

Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde çalıştırılmak istenirken rampa aşağı hızlanan aracı durdurdmak isteyen genç kız, yaralandı.

Yok böyle kaza

Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde hareket halindeyken istop eden aracı iterek çalıştırmaya çalışan 3 kişi, rampaya gelince bu kez durdurmak için önüne geçti. Otomobilin durmayacağını anlayan 2 erkek, aracın yan tarafına kaçarak kurtulurken, 21 yaşındaki Mine Abay ise altında kalıp yaklaşık 20 metre sürüklendi. Abay, gelen dozer eşliğinde aracın halatla yukarı kaldırılması sonucu çığlıklar atarak güçlükle kurtarıldı.

Kaza, pazar akşamı Elmadağ'ın Hasanoğlan Mahallesi'nde meydana geldi. Otomobili iterek çalıştırmaya çalışan biri kadın, 3 kişi, rampa inerken hızlanan otomobili durdurmak için önüne geçti. Otomobili durduramayacaklarını anlayan iki genç yan tarafa kendilerini atıp kurtulurken, Mine Abay ise altında kaldığı arçla 20 metre sürüklenerek yol kenarındaki çukura düştü.

Yaklaşık 45 dakika aracın altında çığlık çığlığa ölüm kalım mücadelesi veren Mine Abay için kurtarma çalışmalarına gelen itfaye ekipleri de çaresiz kaldı. Elmadağ Belediyesi'den gelen dozerle halat vasıtası ile havaya kaldırılan aracın altından çığlıklar atarak güçlükle kurtarılan Mine Abay, ambulans ile Elmadağ Devlet Hastaanesi'ne kaldırıldı.

Yok böyle kaza | www.mynet.com/video

Korkunç kazayı duyan çok sayıda vatandaş, çığlıklar atan yaralının bilinçsizce kurtarılmaya çalışıldığını belirterek, sağlık ekiplerine ve itfaiyicilere zor anlar yaşattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler