YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15. Uluslararası Antalya Çocuk Festivali

 15. Uluslararası Antalya Çocuk Festivali kapsamında "EXPO 2016 Antalya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Galası" gerçekleştirildi.

  1. Uluslararası Antalya Çocuk Festivali kapsamında "EXPO 2016 Antalya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Galası" gerçekleştirildi. Cam Piramit Açık Alan'da düzenlenen galada, festival kapsamında kentte bulunan çocukların yöresel kıyafetleriyle sunduğu gösterilere, vatandaşlar ilgi gösterdi. Valilik, Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve EXPO 2016 Antalya Ajansının katkılarıyla düzenlenen festival kapsamındaki galada çocuklar, günlerce hazırladıkları dans ve şarkılardan kısa kesitler sundu. Gösterilerin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdurrahman Yılmaz ile Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İlyas Çopur, galaya katılan ülkelerin temsilcilerine hediyeler verdi. Galaya bazı illerin yanı sıra Ukrayna, Estonya, Litvanya, Gürcistan, Bulgaristan, Porto Riko, Kazakistan, Romanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırgızistan, Letonya, Azerbaycan, Yakutistan, Tataristan, Rusya, Tayland ve Çin'den gelen çocuklar katıldı.
    Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler