YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

7 Bin Sağlık Bakanlığı Yöneticisi, Her Ay 10'ar Eve Gidecek (3)

HASTA ZİYARETİ YAPTI Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Antalya'da Serik Belediyesi'ni ziyaretinin ardından Serik Devlet Hastanesi'nde ameliyathane hemşiresi olarak çalışan ve 2

7 Bin Sağlık Bakanlığı Yöneticisi, Her Ay 10'ar Eve Gidecek (3)

HASTA ZİYARETİ YAPTI
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Antalya'da Serik Belediyesi'ni ziyaretinin ardından Serik Devlet Hastanesi'nde ameliyathane hemşiresi olarak çalışan ve 2 hafta önce bağırsak ameliyatı geçiren 2 çocuk annesi 43 yaşındaki Emine Kozan'ı evinde ziyaret etti. Ziyarete bir buket çiçekle gelen Müezzinoğlu, Kozan'a geçmiş olsun dileklerini iletti, aileyle sohbet etti.
AZİZ YILDIRIM GÖNDERMESİ
Kahvelerin içildiği ziyarette Bakan Müezzinoğlu, ailenin küçük oğlu Semih'e hangi takımı tuttuğunu sordu. Semih Fenerbahçe taraftarını olduğunu söyledi. Ardından tüm ailenin Fenerbahçeli olduğunu öğrenen Bakan Müezzinoğlu, "Aziz Yıldırım durduğu sürece işiniz karışık" dedi.
Hasta ziyaretinde ayrıca 10 yıl aradan sonra bugün ikinci kez baba olan Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Kara'nın da babalık heyecanı paylaşıldı. Bakan Müezzinoğlu, başhekime eşinin ve Elif adını verdikleri bebeğin sağlık durumunu sordu, hayırlı olsun dileklerini iletti. Eşi Berna Kara'nın 43 yaşında olduğunu ve ayağa kalkmasının bile yasak olduğu zor bir hamilelik dönemi geçirdiğini anlatan Başhekim, ilk doğumun ardından doktorların ikinciyi önermediğini söyledi. Bakan Müezzinoğlu ise doktorların tavsiyesine ilişkin "Yanlış bir cümle söylemiş, tedbirlerini alarak demesi lazımdı" dedi.
SİGARAYI BIRAKTIRDI
Bakan Müezzinoğlu, evden ayrılırken çocukken geçirdiği menenjit hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan 38 yaşındaki Kemal Karabaş'la ilgilendi. Bakan Müezzinoğlu, Karabaş'a "Benden bir isteğin var mı?" diye sordu o da akülü tekerlekli sandalye istedi. Bakan ilk olarak "Sigara içmiyorsun değil mi" diye sordu, aldığı olumsuz cevabın ardından "Sigara içiyorsan yapmam bu iyiliği sana. Bırakırsan eyvallah" dedi. Karabaş'dan sigarayı bırakma sözü isteyen Bakan Müezzinoğlu, 1 ay sonra Serik Belediye Başkanı Razaman Çalık'ın kendisini arayarak sigara içmediğini teyit etmesini istedi. Sigarayı bırakırsa akülü aracı kendisinin vereceğini belirten Müezzinoğlu, "Kendisine kötülük eden adama niye iyilik yapayım" dedi.
Karabaş'ın sigara paketi ve çakmaklarını alan Müezzinoğlu, üç tane çakmak çıkmasına şaşırdı. Müezzinoğlu, ardından korumalarına günün tarihini not etmelerini istedi ve şahitleri de nota ekleyerek kağıdı Belediye Başkanı Çalık'a teslim etti.

7 Bin Sağlık Bakanlığı Yöneticisi, Her Ay 10'ar Eve Gidecek (3)7 Bin Sağlık Bakanlığı Yöneticisi, Her Ay 10'ar Eve Gidecek (3)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler