YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AB Bakanı Ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Antalya'da:

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşalılardan cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi. 

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşalılardan cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi. Bakan Çavuşoğlu, Gazipaşa Belediyesi tarafından vatandaşlara verilen iftar programında, AK Parti iktidarı olarak hizmetin en iyisini yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyledi. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını hatırlatan Çavuşoğlu, ramazanda Filistin'de Müslümanların zulüm altında olması nedeniyle burukluk yaşadıklarını kaydetti. Gazze'de insanların acı içinde yaşamaya çalıştığını ifade eden Çavuşoğlu, "Tüm dünya görüyor, dünya sessiz kalıyor, batı sessiz kalıyor, insan hakları savunucuları çocukların, kadınların ölümüne sessiz kalıyor ama bizim Başbakanımız, halkımız sessiz değil. Bu akşamki dualarımızda Filistin'deki kardeşlerimiz var. Rabbim onların yardımcısı olsun, zalimin zulmünden kurtarsın" dedi. Cumhurbaşkanı seçiminin Türkiye'nin geleceği açısından önemli olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, Türkiye'nin istikrarı, büyümesi için bu seçimin basite alınmaması gerektiğini bildirdi. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan için destek isteyen Çavuşoğlu, "Gazipaşalılar, 30 Mart'ta ne yaptıysa 10 Ağustos'ta da aynısını yapacaktır. Çünkü Gazipaşalılar sivil demokrasinin, milletin adamlarının yanında yer alır" diye konuştu. Bakan Çavuşoğlu, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler