YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aktarmasız Ulaşım Vatandaşı Sevindirdi

 Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Antalyalılara sözünü verdiği aktarmasız ulaşımı başlatması memnuniyetle karşılandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Antalyalılara sözünü verdiği aktarmasız ulaşımı başlatması memnuniyetle karşılandı. Aktarmasız ulaşımın başladığı günden itibaren Antalyalılar, tek araçla istedikleri noktaya ulaşma imkanı buluyor. Özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşlar otogar, hastane ve kent merkezine aktarmasız ulaşımla gitmenin keyfini yaşıyor. Türel'e aktarmasız ulaşımı tekrar başlattığı için teşekkür eden vatandaşlar, aktarmalı ulaşım döneminde maddi yönden zarara uğradıklarını ifade etti. Her gün toplu ulaşımı kullandığını belirten Gizem Önkal, şunları kaydetti: "Aktarmalı ulaşımın uygulandığı dönemde, otobüsten indiğim zaman tekrar hangi otobüse bineceğimi bilemiyordum. Gideceğim güzergaha kadar 2 veya 3 otobüs değiştirmek zorunda kalıyordum. Durum böyle olunca, ekstra paralar ödemek zorundaydık. Şimdi ise istediğimiz yere tek otobüs ile gidebileceğiz. Tekrar tekrar para ödemek zorunda kalmayacağız. 5 yıldır ulaşımın çözülmesini bekledik. Aktarmalı ulaşım yüzünden hem maddi açıdan hem de manevi açıdan yıprandık." Minibüs şoförü Ahmet Sarı ise özellikle yolcuların kendilerine dert yandığını dile getirerek, "Yolcular 2 veya 3 otobüs değiştirmek istemiyor. Yeni yapılan düzenlemeden bizler de yolcular da memnun. Belediye Başkanımız Menderes Türel'e teşekkür ederiz" dedi. Mustafa Kalkan ise şöyle konuştu: "Aktarmalı ulaşımın olduğu dönemlerde halk adeta işkence çekiyordu. Hatların birleşmesi ile tek otobüsle ulaşımın rahatlığını yaşıyoruz. Bu uygulamayı hayata geçirenlerden Allah razı olsun. Umarız, artık bu düzen hiçbir zaman değişmez. Hatlar arasındaki birleştirmenin de olumlu olduğunu düşünüyorum."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler