YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alanya'da ‘Atatürk ve Özgürlük’ sergisi

Alanya, Hacıkadiroğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, ‘Atatürk ve Özgürlük’ konulu resim sergisi açtı.

Alanya'da ‘Atatürk ve Özgürlük’ sergisi

Alanya Kültür Merkezi’ndeki (AKM) düzenlenen serginin açılış kokteyline Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Cikcilli Belediye Başkanı Kerim Ertekin, öğretmenler ve öğrenciler ve davetliler katıldı.

Öğrencilerin ‘Atatürk ve Özgürlük’ Serginin açılış kurdelesini Kaymakam Hulusi Doğan ve Başkan Hasan Sipahioğlu birlikte kesti. Sergiyi gezen protokol üyeleri, öğrencilerden yaptıkları resimler hakkında bilgi aldı. Hacıkadiroğlu İlköğretim Okulu Resim Öğretmeni Filiz Yılmaz, serginin 20 Kasım'a kadar açık kalacağını belirterek, “Öğrencilerimizin monotipi baskı tekniği ile yaptığı ve tasarladığı resimlerle sergi açtık. Amacımız 10 Kasımda yapılamayan Atatürk’ü anma programını bu sergiyle gerçekleştirmek. Sergimizde 300 resim yer alıyor” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler