YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alanya'da Fuhuş Operasyonu

Alanya'da fuhuş yaptığı öne sürülen yabancı uyruklu bir kadın ile fuhşa aracılık ettikleri iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Alanya'da fuhuş yaptığı öne sürülen yabancı uyruklu bir kadın ile fuhşa aracılık ettikleri iddia edilen bir kişi gözaltına alındı. İlçede yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince bir otele denetim yapıldı. Denetimde Kırgızistan uyruklu Kaukhar T.ile bu kadını para karşılığında fuhuşa yönlendirdiği iddia edilen C.G. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadenin ardından zanlı, "Fuhşa aracılık' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen yabancı uyruklu kadın ise sınır dışı edilmek üzere Antalya'ya gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler