YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alanya'daki Cinayet

 Alanya'da bir ailenin yanında tarım işçisi olarak çalışan Suriyeli zanlı, Rabia Doğan'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

Alanya'da bir ailenin yanında tarım işçisi olarak çalışan Suriyeli zanlı, Rabia Doğan'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Alanya'da Emişbeleni Mahallesi'ndeki evinde ölü bulunan Rabia Doğan'ın katil zanlısı Suriyeli A.Ç. adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemede hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen zanlı , Doğan'ı öldürmediğini savundu. Cinayetten haberi olmadığını söyleyen şüpheli, "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı. İlçenin Emişbeleni Mahallesi'nde Mustafa Doğan ve eşi Rabia Doğan'ın yanında tarım işçisi olarak çalışan Suriye uyruklu A.Ç, kaybolan Rabia Doğan'ın eşi ve mahallelilerle arama çalışmalarına katılmıştı. Evde yapılan ikinci bir aramada Doğan'ın cesedi yüklükte battaniyeye sarılı halde bulunmuş ve zanlı olay yerinden kaçarken vatandaşlar tarafından yakalanmıştı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler