YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alanyaspor, İstanbul Güngörenspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Alanyaspor, İstanbul Güngörenspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Alanyaspor, İstanbul Güngörenspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Altıparmak gözetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda pas ve şut çalışması gerçekleştiren futbolcular, taktik çalışmayla idmanı tamamladı. Sakatlığı süren Kazım'dan yoksun gerçekleşen idmanda, Koray ise takımdan ayrı çalıştı. Teknik direktör Altıparmak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde son 4 haftaya girdiklerini belirterek, matematiksel olarak zor görünse de şampiyonluk şanslarının olduğunu söyledi. Hesapta olmayan iki mağlubiyet aldıklarını belirten Altıparmak, "Ligin sonuna kadar yarıştan kopmak istemiyoruz. Rakiplerimiz Altınordu ve Ankaragücü'nün ne olacağı da belli değil. Futbolda maç oynamadan kazanılmıyor" dedi. Hedeflerinden sapma olmadığını dile getiren Altıparmak, gruptan direkt çıkamasalar bile play-off'tan çıkan takım olacaklarını ifade etti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler