YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya'da Bıçaklı Market Soygunu

- ANTALYA'da, kimliği belirsiz 2 kişi, bir süpermarket zincirinin şubesinde, kasiyeri bıçakla tehdit edip, kasadaki 2 bin lirayı alarak kaçtı. Olay, bugün saat 21.00

Antalya'da Bıçaklı Market Soygunu

- ANTALYA'da, kimliği belirsiz 2 kişi, bir süpermarket zincirinin şubesinde, kasiyeri bıçakla tehdit edip, kasadaki 2 bin lirayı alarak kaçtı.
Olay, bugün saat 21.00 sıralarında Kepez İlçesi Şelale Caddesi 'nde meydana geldi. Bir süpermarket zincirinin şubesine giren 2 kişi, kasiyer Merve E.'yi bıçakla tehdit edip paraları istedi. Kasadaki yaklaşık 2 bin lirayı alan soyguncular kaçtı.
Merve E.'nin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İşyerinin güvenlik kamerası görüntülerinden belirlenen eşkal doğrultusunda, şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
Polisin ifadesine başvurduğu kasiyer Merve E., yaşadıklarını gözyaşları içersinde anlattı.

Antalya'da Bıçaklı Market Soygunu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler