YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya’da Bir Kadın Ve Erkeğin Şüpheli Ölümü

Finike ilçesinde bir erkek cesedi ormanlık alanda, birlikte yaşadığı ileri sürülen kadın evinde bıçaklanmış halde...

Antalya’da Bir Kadın Ve Erkeğin Şüpheli Ölümü

Finike ilçesinde bir erkek cesedi ormanlık alanda, birlikte yaşadığı ileri sürülen kadın evinde bıçaklanmış halde ölü bulundu. Jandarma, erkeğin önce kadını öldürdüğü ardından intihar ettiği üzerinde duruyor.

Arif köyü sakinleri, dün akşam ormanlık alanda av tüfeğiyle vurulmuş erkek cesedi buldu. Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin 34 yaşındaki Halil İbrahim Demirel'e ait olduğunu belirledi.

Soruşturmayı genişleten jandarma, Demirel'in, Kumluca'da bir barda çalıştığı ileri sürülen Hatice T. ile birlikte yaşadığı eve geldi.

Hatice T'nin oturduğu dairenin ziline basan ekipler, kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla içeri girdi. Evi kontrol eden ekipler, Hatice T'nin yatak odasında kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. İncelemede, Hatice'nin yatağında bıçakla öldürüldüğü tespit edildi. Jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından Halil İbrahim Demirel ve Hatice T'nin cesetleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ

Halil İbrahim Demirel'in, Arif köyünde 26 Kasım gecesi evinde bıçakla öldürülen 52 yaşındaki Dursun Aksu ile eşi 43 yaşındaki Hatice Aksu'nun cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındığı ifadesine başvurulduğu belirtildi.

Demirel'in sorgusunun ardından adli kontrollü olarak bırakıldığı belirtildi. Her akşam Finike Jandarma Karakol Komutanlığı'na imza verdiği belirtilen Demirel'in dün imza atmadığı için arandığı kaydedildi.

Ekipler, şahsın birlikte yaşadığı kadını öldürdükten sonra intihar ettiği üzerinde duruyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler