YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya'da Cinayet: 2 Ölü

Antalya'da aralarında önceye dayalı husumet bulunan iki aile arasında çıkan tartışma sonucu 2 kişi silahla vurularak öldürüldü.

Antalya'da aralarında önceye dayalı husumet bulunan iki aile arasında çıkan tartışma sonucu 2 kişi silahla vurularak öldürüldü.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'ndeki Alperen Sitesi'nde kadın kuaförü işleten Ersin Arınç (24), aynı apartmanda oturan Ü.C. ile otomobil parkı nedeniyle yaklaşık bir ay önce de tartışmış, olayda Bülent Arslan'ın kardeşi L.A'nın av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu aralarında Ü.C. ve oğlu A.C'nin de bulunduğu 5 kişi yaralanmıştı.

Ü.C. (40) ile oğulları A.C. (16) ve F.C'nin (14) oturdukları sitenin zemin katında elektronik dükkanı bulunan Bülent Arslan (35) ile kadın kuaförü işleten Ersin Arınç (24), iş yeri önünde karşılaşınca iki aile fertleri arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine iki aile fertleri de birbirlerine av tüfeği ile ateş etti.

Ağır yaralanan Arslan ve Arınç, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Arslan ve Arınç hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatlarını kaybetti.

Olayın ardından Ü.C. ile oğulları A.C. ve F.C. gözaltına alınarak Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede ise iki adet av tüfeği ve çok sayıda boş kovan bulundu.

Zanlıların emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler