YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya'da intihar girişimi

Antalya'da yalnızlıktan ve ilgisizlikten sıkıldığını belirten S.Ö, 8 katlı inşaat halindeki binanın çatısından atladı.

Antalya'da intihar girişimi

Antalya'da inşaat halindeki 8 katlı binanın terasından atlayarak intihara kalkışan 19 yaşındaki Serkan Özçelik, itfaiyenin açtığı şişme brandanın üzerine düştü. Burnu dahi kanamayan genç, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Kızılarık Mahallesi 2767. Sokak'ta bir gencin 8 katlı boş inşaatın terasına çıktığını gören vatandaşlar, durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, inşaatın altına şişme branda açarak önlem aldı. Polis ekipleri ise 9 katlı inşaatın terasına çıktı. Yaklaşık yarım saat Serkan Özçelik'i intihardan vazgeçirmeye çalışan polis, başarılı olamadı. "Bu hayattan bıktım. Artık yaşamak istemiyorum" diyen genç, kollarını açarak kendisini boşluğa bıraktı.

İtfaiyenin açtığı brandaya düşen genç, kısa bir beklemenin ardından ayağa kalkıp gitmek istedi. Polis ve sağlık ekipleri duruma hemen müdahale etti.

Yürüyerek ambulansa giden Serkan Özçelik, "Benim bir şeyim yok, bırakın ben gideyim" diye yalvardı. Genç, sağlık kontrolü için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Antalyada intihar girişimi | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler