YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya'da Müzik Şöleni Başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek "Şehirde Müzik" etkinliği kapsamında kentin farklı noktalarında üç gün boyunca konserler verilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek "Şehirde Müzik" etkinliği kapsamında kentin farklı noktalarında üç gün boyunca konserler verilecek. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mitat Yolcu, yaptığı yazılı açıklamada, bu tür etkinliklerle hem vatandaşları sanatla buluşturduklarını hem de amatör gruplara destek olduklarını bildirdi. Yolcu, açıklamasında, "Sanat Antalya'ya iyi gelecek" dedi. Etkinlik kapsamında ilk konser, bu akşam Kaleiçi Yat Limanı Amfitiyatro'da gerçekleştirilecek. "Eskiciler" adlı müzik grubu sevilen parçaları Antalyalılar için seslendirecek. "Şehirde Müzik" etkinliğinde konserler 23 Ağustos Cumartesi Yavuz Özcan Parkı Amfitiyatro'da, 24 Ağustos Pazar Lara Düden Parkı Kompleksi Amfitiyatro'da düzenlenecek. Konserlerin başlama saati 21.30.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler