YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyalılar Uzay Yolculuğunu Sevdi

'Ufo Beni Uzaya Götür' kampanyası kapsamında tasarlanan Roadshow simülatörü, 17. il olan Antalya’da konakladı. Migros...

Antalyalılar Uzay Yolculuğunu Sevdi

'Ufo Beni Uzaya Götür' kampanyası kapsamında tasarlanan Roadshow simülatörü, 17. il olan Antalya’da konakladı.

Migros AVM’nin otopark alanına getirilen simülatör, Antalyalılara 4 dakikalık uzak yolculuğu keyfi yaşatıyor. Ücretsiz olan uzay yolculuğuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İstanbul’dan başladığı yolculuğunda 25 ile uğrayacak olan uzay simülatörü, 17. il olan Antalya’da mola verdi. Simülatör, sanal gerçekliği 5 duyu ile yakalama imkânı sunuyor. Gösterim öncesinde emniyet kemerleri bağlanan vatandaşlara, 6 boyutlu uzay gözlüğü takılıyor. Simülatörün kapısının kapanmasıyla heyecan başlıyor. Hızlı gezintide vatandaşlar, uydu çöplüğünden uzaydaki hayata kadar her şeyi görüp yaşıyor.

'Ufo Beni Uzaya Götür Projesi'nin reklam prodüktörlerinden Selim Köy, Ufu'nun 2014 yılında bir müşterisini gerçekten uzaya götüreceğini söyledi.

Şanslı talihli haricindeki vatandaşlara uzay heyecanını yaşatmak için bir turne hazırladıklarını belirten Köy, "Uzaya gidemeyecek vatandaşlarımızın için il il dolaşıyoruz. 65 günlük turnemizde 25 il dolaşacağız. İstanbul'da başladık, İstanbul'da bitireceğiz, Şuanda 17. il olan Antalya’dayız. Katılımlar tamamen ücretsiz. Tepkiler güzel. Misafirlerimiz 6 D filmimizi izledikten sonra mutlu bir şekilde ayrılıyorlar.” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler