YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyaspor, Trabzonspor Maçının Taktiğini Çalıştı

Antalyaspor, pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı taktik antrenmanla devam etti. Spor Toto

Antalyaspor, pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı taktik antrenmanla devam etti.
Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor, pazartesi günü karşılaşacak. Kırmızı beyazlılar deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenmana sakatlığı nedeniyle Eto'o ile Fornezzi ve izinli Serdar katılmadı. Antrenmanda Charles de hafif sakatlığı nedeniyle fizyoterapist gözetiminde takımdan ayrı çalıştı.
Koşu, ısınmayla başlayan antrenmanda kırmızı beyazlılar top kapma ve pas çalışması yaptı. Çalımbay, antrenmanın ikinci bölümünde de futbolcularına Trabzonspor maçının taktiğini çalıştırdı. Sınırlı alanda kaleli taktik oyununda Çalımbay, futbolcularını sık sık uyardı. Oyunu durduran Çalımbay, futbolcularından topu kapmak için daha çok mücadele etmelerini istedi. Antrenmanı izleyen Antalyaspor taraftarı bir grup lise öğrencisi futbolculara başarı diledi ve teknik direktör Çalımbay'a çiçek verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
- Futbolcular koşarken görüntü
- Teknik direktörden görüntü
- Pas çalışmasından görüntü
- Destek için gelen okul öğrencilerinden görüntü
- Çift kale çalışması

HABER: TOLGA YILDIRIM - KAMERA: EMRAH GÜL/ANTALYA, (DHA)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler