YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyaspor'da Komanda Eğitimi

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, Rıza Çalımbay, oyuncularına ısınma hareketlerinden sonra kondisyon ve kuvvet çalışmasına ağırlık verdi.  Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antremanda kırmızı beyazlı futbolcuların

Antalyaspor'da Komanda Eğitimi

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, Rıza Çalımbay, oyuncularına ısınma hareketlerinden sonra kondisyon ve kuvvet çalışmasına ağırlık verdi.
Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antremanda kırmızı beyazlı futbolcuların lig'de aldıkları iyi sonuçlar nedeniyle neşeli oldukları gözlendi. Antrenmanın ikinci bölümünde top kapma ve pas çalışması yapan kırmızı beyazlılar daha sonra taktik çalıştı.
Sınırlı alanda taktik çalışmasında Çalımbay, oyunu sık sık durdurarak oyuncularından topa hakim olmalarını, hızlı hareket edip, mücadeleci futbol oynamalarını istedi. Hafif sakatlık yaşayan kaleci Ferhat Kaplan, antrenmanı yarıda bıraktı.

Antalyaspor'da Komanda EğitimiAntalyaspor'da Komanda EğitimiAntalyaspor'da Komanda Eğitimi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler