YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyaspor'da Osmanlıspor Hazırlığı

Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına Atilla Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana,

Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına Atilla Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana, takımda forma şansı az bulan futbolcular katılmadı. Diğer futbolcuların, akşam antrenmanında yer alacağı belirtildi. Mbilla ise hafif sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı. Koşu ve ısınmayla başlayan antrenmanda Çalımbay, futbolcularına kondisyon ve kuvvet çalışması yaptırdı.
Antrenmanın ikinci bölümünde ise kırmızı beyazlılar küçük sahada taktik maç yaptı. Taktik maçta gol yiyen takımın şınav ve mekik çekmesi, eğlenceli dakikalar yaşanmasına neden oldu. Taktik maçta Çalımbay, futbolcularından rakibe baskı yapmalarını istedi. Günün ikinci antrenmanında kırmızı beyazlılarda az forma şansı bulan ve alt yapı takımından genç futbolcular ile Kemerspor 2003 takımı çift kale maç yapacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
- Futbolcuların ısınma hareketleri
- Rıza Çalımbay detay
- Pas ve şut çalışması
- Taktik maçından görüntü
- Gol yiyen takımın şınav ve takla atması
- Detay görüntü

Haber- Kamera: Tolga YILDIRIM / ANTALYA,(DHA)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler