YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arıcı'dan Gazipaşa Havalimanı Için Yol Sözü

 Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Gazipaşa Havalimanı yolu için gereken desteği vereceklerini bildirdi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Gazipaşa Havalimanı yolu için gereken desteği vereceklerini bildirdi. Arıcı, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik'i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Ziyarette Başkan Çelik, Arıcı'ya Gazipaşa Havalimanı ile ilgili bilgi verdi. Havalimanı yolunu iyileştirmek için çalışma yapacaklarını belirten Çelik, mevcut yolda kamulaştırma sorunu olduğunu ifade etti. Sanayi Kavşağı'ndan direkt havalimanı yoluna bağlanacak yeni bir yola da ihtiyaç duyulduğuna dikkati çeken Çelik, Arıcı'dan destek istedi. Bakan Yardımcısı Arıcı da Çelik'e her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Arıcı, "Sözümüz söz. Sizler proje hazırlatın ve bize gönderin. Bu projeleri teknik ekiple değerlendirelim. En kullanışlı ve ilçeye yakışanı hangisi ise o projeyi hayata geçirelim. Bu yolu biran önce yapmamız gerekiyor" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler