YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aslı Londra’da, Anne Hatice Antalya’da Ağladı

Olimpiyat Oyunları’nda 1500 metrede birinci olan Aslı Çakır Alptekin, madalya töreni sırasında Londra’da ağlarken, anne...

Olimpiyat Oyunları’nda 1500 metrede birinci olan Aslı Çakır Alptekin, madalya töreni sırasında Londra’da ağlarken, anne Hatice Çakır ise Antalya’da televizyon başında kızını izlerken gözyaşlarına hakim olamadı. Çakır ailesi, olimpiyat stadında ilk kez çalınan İstiklal Marşı’nı mahalle sakinleriyle birlikte ayakta söyledi.

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’nda 1500 metrede birinci olan Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut madalyalarını aldı. Aslı Çakır Alptekin’in Olimpiyat Stadı’ndaki madalya törenini ise Antalya’da bulunan ailesi Konuksever Mahallesi’nde apartmanlarının bahçesine kurdukları televizyonla mahalleli ile birlikte izledi.

Türkiye'nin olimpiyatlar tarihinde olimpiyat stadında ilk kez İstiklal Marşı’nı söylediği sırada Aslı Çakır’ın gözyaşlarını gören anne Hatice Çakır, televizyon karşısında ağlamaya başladı. Baba Adil Çakır ise göndere çekilen iki Türk bayrağı eşliğinde söylenen İstiklal Marşı’na Antalya’dan eşlik etti.

Mahallelinin alkışları ile inleyen sokakta balkonda bulunan vatandaşlar ‘Bravo Aslı’ diye destek verdi. Çok duygulandığını belirten anne Hatice, çocuğu ile gurur duyduğunu belirtti. Baba Adil Çakır ise, “Büyük bir başarı. Türkiye’yi temsil etti. Bunu bize yaşattı, duygu anlatılmıyor yaşanıyor” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler