YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ASMEK’te ‘İşletmelerde Hijyen’ Kursu Açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (ASMEK) bünyesinde ‘İşletmelerde Hijyen’ kursu açıyor....

ASMEK’te ‘İşletmelerde Hijyen’ Kursu Açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (ASMEK) bünyesinde ‘İşletmelerde Hijyen’ kursu açıyor. Kursla gıda sektöründe temizlik ve dezenfeksiyon programlarını uygulayabilecek yetkin elemanlar yetiştirilecek.

Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çaybaşı ASMEK merkezi bünyesinde açılacak olan, kurs için kayıtlar 21–27 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika alacak olan kursiyerler, gıda teknolojisi alanında hizmet veren işletmelerin yiyecek içecek ünitelerinde, kurum mutfaklarında, yemek fabrikalarında, kafeterya, bar ve restoranlarda çalışabilecek.

Kursiyerler gıda üretimi yapan ve satan işletmelerde temizlik ve dezenfeksiyon programlarını uygulayabilecek ve kişisel hijyeni sağlamada yetkin olacak. Gıda teknolojisi alanında eğitim almış ve sektör deneyimi olan uzmanlar tarafından verilecek kurs, 48 saat sürecek.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler