YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ASMEK’ten Öğrencilere Ücretsiz Yaz Kursları

Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK), öğrenciler için yaz kursu açıyor. 5 branşta açılacak...

ASMEK’ten Öğrencilere Ücretsiz Yaz Kursları

Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK), öğrenciler için yaz kursu açıyor. 5 branşta açılacak ücretsiz kursların kayıtları 17-21 Haziran tarihlerinde ASMEK kurs merkezlerinde yapılabilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından ilkokul 5 ve ortaokul 6, 7 ve 8’inci sınıflarında okuyan öğrencileri kapsayan yaz kursları düzenlenecek. Öğrencilerin, sosyal yönlerini geliştirmek, bilgilerini tazelemek ve yaz tatilini faydalı geçirmeleri amacıyla düzenlenen kurslar ASMEK’te verilecek. 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak kurslar, 29 Ağustos tarihinde sona erecek.

Bilgisayar kullanımı, gitar, İngilizce, satranç ve resim olmak üzere 5 branşta açılacak kurslarda 118 grupta kayıt alınacak. Geçen yıl 96 branşta açılan kurslara 2 bin 241 öğrenci kaydını yaptırarak eğitim almıştı. ASMEK’in 9 merkezinde açılacak kurslarda ayrıca 7-14 yaş grubu öğrencilerine yönelik sadece satranç kursları da düzenlenecek. Ayrıca Döşemealtı Kurs Merkezi’nde etkili hızlı okuma kursu açılacak.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler