YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Avrupa Birliği Bakanı Ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Antalya'da:

 Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, artık siyasetin bittiğini, hizmet döneminin başladığını belirterek, belediye başkanlarından proje üretmelerini istedi. 

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, artık siyasetin bittiğini, hizmet döneminin başladığını belirterek, belediye başkanlarından proje üretmelerini istedi. Çavuşoğlu, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ı ziyaret etti. Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, seçim öncesi "Serik'te değişim lazım" sloganıyla yola çıktıklarını ve Serik halkının da değişimden yana tercihini kullandığını söyledi. Serik'te tarımın, hayvancılığın, ticaretin, turizmin var olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, Büyükşehir Yasası kapsamında Serik Belediyesi'nin kapanan beldelere, köylere de hizmet götüreceğini kaydetti. Belediye Başkanı Çalık’tan seçim öncesi verdiği tüm vaatleri yerine getirmesini isteyen Çavuşoğlu, "Var olan sorunları çözmemiz lazım, kenti daha güzel daha yaşanabilir bir kent haline getirmeliyiz. Yapılacak çok hizmet var, birlikte yapacağız inşallah. Artık siyaset bitti, bundan sonra hizmet dönemi başladı. Sizler proje üreteceksiniz, bizler de destek vereceğiz" diye konuştu. Serik'in daha iyi noktalara taşınması gerektiğini dile getiren Çavuşoğlu, özellikle turizm açısından Serik'in Türkiye'nin göz bebeği olduğunu ve bu sektörün daha da gelişmesi gerektiğini ifade etti. Çavuşoğlu, seçim sonuçlarından ötürü Serik halkına teşekkür etti. Başkan Çalık da Serik'in hizmete aç olduğunu ve Bakan Çavuşoğlu'nun destekleriyle birçok hizmeti ilçeye kazandıracaklarını bildirdi. Çalık, Bakan Çavuşoğlu'na plaket verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler