YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baykal: Erdoğan Baktı Davutoğlu Ile Olmuyor, Meydanlarda Miting Yapıyor

Adem DURMAZ/KORKUTELİ CHP eski Genel Başkanı ve Antalya 2'nci sıra milletvekili adayı Deniz Baykal, Korkuteli İlçesi'nde seçim çalışmalarına katıldı. İlçe

Baykal: Erdoğan Baktı Davutoğlu Ile Olmuyor, Meydanlarda Miting Yapıyor

Adem DURMAZ/KORKUTELİ CHP eski Genel Başkanı ve Antalya 2'nci sıra milletvekili adayı Deniz Baykal, Korkuteli İlçesi'nde seçim çalışmalarına katıldı. İlçe binasında partililerle buluşan Deniz Baykal, daha sonra Kızılcadağ, Manay, Osmankalfalar, Kırkpınar, Taşkesik, Sülekler ve Dereköy mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi. Dolaştığı mahallelerde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Baykal, hasta ziyareti yaptı, ikram edilen gözlemeyi yedi.
Gezilerindeki konuşmalarında hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Deniz Baykal, "Hedefimiz tek başına iktidar olmak ama oldu da bir koalisyon hükümeti olursa kesin olarak Tarım Bakanlığı'nı bizim almamız gerekiyor. Bu ülkenin kalkındırılması için çiftçinin durumunu düzeltmek gerekiyor. Biz çiftçiye gereken önemi vermiyoruz. Tarıma zamanında Koç Holding girdi, devasa araziler alıp domates ekmeye başladı ama 2- 3 yıl sonra baktı zarar ediyor, vazgeçti. Siz koskoca Koç'un başaramadığını başarıyorsunuz. 'Tarım battı' diyorlar ama böyle bir şey yok. Bu ülkede tarım batmadı, sadece çiftçi battı. Hiç batan tohumcu, fideci gördünüz mü? Ben görmedim. Tarımdan herkes çok ciddi paralar kazanıyor hatta zengin oluyor, ama çiftçinin durumu giderek kötüleşiyor. İşte biz bu durumu düzelteceğiz" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı korku sardığını söyleyen Deniz Baykal, "O da anladı tek başına iktidar olamayacağını, baktı, gördü Ahmet Davutoğlu ile bu iş olmuyor. İndi meydanlara garip bir şekilde miting yapıyor" dedi.
CHP'nin seçim vaatlerinden de bahseden Deniz Baykal, Büyükşehir Yasası'nı kaldırıp, köylere statüsünün geri verileceğini anlattı. Emekliye 2 maaş ikramiye verileceğini ve asgari ücretin 1500 lira olacağını kaydeden Baykal, "Siz oyunuzu verin, sonra bu vaatler yapılmazsa hep beraber yakasından tutup indirmesini de biliriz" şeklinde konuştu.

Baykal: Erdoğan Baktı Davutoğlu Ile Olmuyor, Meydanlarda Miting Yapıyor

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler