YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Antalya Kampını Tamamladı

 ALİ DANAŞ - ANTALYA / DHA Beşiktaş Antalya kampını tamamladı. Süper Lig 2. devre hazırlıklarını 15 Ocak'tan bu yana Antalya'da sürdüren Beşiktaş

ALİ DANAŞ - ANTALYA / DHA

Beşiktaş Antalya kampını tamamladı.
Süper Lig 2. devre hazırlıklarını 15 Ocak'tan bu yana Antalya'da sürdüren Beşiktaş bu sabah yaptığı idman ile kampı tamamladı.
ANKARA'YA 6 EKSİKLE GİDİLİYOR
Teknik direktör Slaven Bilic'in oynamasını beklediği Sosa ve Veli ile beraber sakatlıkları devam eden Cenk Tosun, Sivok, Cenk Gönen ve Mustafa Pektemek İstanbul'a döndü.
Slaven Bilic'in bu oyuncuların yokluğunda orta sahada Atiba'nın yanında Necip'i, Sosa'nın yerine de Oğuzhan'ı oynatması bekleniyor.
ANTALYA'DA SON ANTRENMAN YAPILDI
Siyah beyazlılar, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.
Sağanak yağmur altında yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Otelde tedavi olan Gökhan Töre antrenmana katılmadı.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan idman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Antrenman streching ve 5-2'nin ardından taktik program ve şut çalışması ile sona erdi.
Beşiktaş öğleden sonra özel uçakla Ankara'ya gidecek ve kampa girecek.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler