YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir saat boyunca kendini doğradı

Antalya Kaleiçi'nde meyvesuyu satan 23 yaşındaki Hüseyin Tunç, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile girdiği tartışmanın ardından cinnet getirdi.

Bir saat boyunca kendini doğradı

Antalya Kaleiçi'nde meyvesuyu satan 23 yaşındaki Hüseyin Tunç, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile girdiği tartışmanın ardından cinnet getirdi. Tezgahındaki meyveleri dağıtan Hüseyin Tunç, kendisini yaraladığı bıçağı boğazına dayadı. Uzun süre boğazında bıçakla ayakta kalarak kendisini yaralayan genç, sonunda ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.

Antalya'da 23 yaşındaki Hüseyin Tunç, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle meyve suyu tezgahının zabıtalar tarafından kaldırılmak istenmesi üzerine cinnet geçirdi. Eline aldığı bıçağı boğazına dayayan ve vücudunun çeşitli yerlerini keserek kendisini yaralayan genç, uzun süre dil döken zabıtaların tezgahın kaldırılmayacağı sözü üzerine bıçağı bırakıp hastaneye kaldırıldı.

23 yaşındaki Hüseyin Tunç'un, Antalya Kaleiçi'nde meyve suyu sattığı tezgahının dün (çarşamba) zabıta ekipleri tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesiyle kaldırılmak istendi. 7 yıldır burada meyve suyu sıkıp sattığını belirten Tunç, zabıta memurları ile tartıştıktan sonra cinnet geçirip tezgahını dağıttı. Ardından boğazına bıçak dayadı. Kendisini vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayan genci yakınları sakinleştirmek istedi, ancak başarılı olamadı. Tunç, "Zabıtalar yüzünden düzenli bir iş yapamıyorum. Her gün gelip tezgahıma müdahale etmek istiyorlar. Sanki buradan çok para kazanıyorum. Parasızlıktan evlenmeyi bırakın evime tüpgaz alamıyorum" diye dert yandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis çevrede önlem alırken, Tunç, Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ile görüştükten sonra eylemine son vereceğini belirtip, "Sanki ben bu memleketin evladı değil miyim? Benim ekmeğimle oynanıyor. Artık dayanacak halim kalmadı. Ben Vali ile konuşmak istiyorum. Herşeyi O'na anlatacağım" diyerek gözyaşı döktü.

Olay yerine gelen ambulanstaki doktorun da ikna edemediği Hüseyin Tunç, yaklaşık 1 saat boğazında bıçakla tezgahın etrafında dolaştı. Sonunda tezgahını istediği gibi işletmesi yönünde söz alan Tunç, bıçağı bıraktı. İlk müdahalesi ambulansta yapılan genç, daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler