YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boşandığı Eşinin Otomobilini Benzin Döküp Yaktırdı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, Olay, dün saat 23.00 sıralarında Kepez İlçesi, Şafak Mahallesi, 4282 Sokak'ta meydana geldi. Park halinde bulunan 34 yaşındaki Esin

Boşandığı Eşinin Otomobilini Benzin Döküp Yaktırdı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, Olay, dün saat 23.00 sıralarında Kepez İlçesi, Şafak Mahallesi, 4282 Sokak'ta meydana geldi. Park halinde bulunan 34 yaşındaki Esin Kocabey'e ait 07 LG 363 plakalı otomobilin alev aldığını görenler durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen polis, çevre güvenliği alırken itfaiye ekipleri de otomobili söndürmek için çalışma yaptı. Yaklaşık 45 dakikada söndürülen otomobilin benzin dökülerek yakıldığı belirlendi.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, otomobilin yakılmasını emrini Esin Kocabey'in evlenip 4 ay sonra boşandığı eşi Hüseyin Akyel'in verdiğini, olayı ise Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tamirci olarak çalışan Faruk Güleray ile arkadaşı Mehmet Kaçak'ın gerçekleştirdiğini tespit ederek 3 kişiyi gözaltına aldı.
Zanlıların Konyaaltı İlçesi'ndeki bir akaryakıt istasyonundan benzin aldıkları, otomobili yaktıktan sonra üzerinde parmak izleri olan plastik şişeyi bir dere yatağına attıkları ortaya çıktı.
Azmettirici olarak gözaltına alınan Hüseyin Akyel'in 31 Mart günü de aynı otomobilin üzerine boya sökücü dökerek zarar verdiği belirlendi.
Yaşadığı olayın şokunu üzerinden atamayan ve şikayetçi olan Esin Kocabey, "Hüseyin Akyel ile geçen yıl Ağustos ayında evlendikten 4 ay sonra boşandım. Çünkü amacı benden vekalet alıp beni dolandırmakmış. Biz evlendik. İki gün geçmeden eve icralar gelmeye başladı. Çevreye yüklü miktarda borcu varmış. Ben de bunun üzerine kendisinden Aralık ayında boşandım. Ancak yine de kurtulamadım. Uzaklaştırma kararı aldım ama o yine de her defasında zarar vermeyi başardı. Şimdi de otomobilimi yaktı" dedi.
Emniyetteki sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 3 zanlı savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Boşandığı Eşinin Otomobilini Benzin Döküp YaktırdıBoşandığı Eşinin Otomobilini Benzin Döküp YaktırdıBoşandığı Eşinin Otomobilini Benzin Döküp Yaktırdı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler