YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuklarının Kavgası Anneleri Üzdü

Mustafa KOZAK/ANTALYA, Antalya'da geçen 10 Mart akşamı Yenigün Mahallesi'ndeki bir parkta iki grup arasında, kurusıkı tabanca, sopa ve bıçakların kullanıldığı

Çocuklarının Kavgası Anneleri Üzdü

Mustafa KOZAK/ANTALYA, Antalya'da geçen 10 Mart akşamı Yenigün Mahallesi'ndeki bir parkta iki grup arasında, kurusıkı tabanca, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavga çıktı. Kavgada 22 yaşındaki Zeki Kuş ile kardeşi 20 yaşındaki Ömer Faruk Kuş bıçakla ağır yaralandı. 2 kardeşi bıçakladığı iddia edilen 20 yaşındaki Yasin Öksüm de sırtına isabet eden odunla yaralandı. Olaydan sonra tutuklanan Öksüm hakkında öldürmeye teşebbüs ve olası kasıtla yaralama suçlarından dava açıldı. Bıçakla yaralanan Zeki Kuş ile Ömer Faruk Kuş'un da Öksüm'ü yaralama, tehdit ve hakaret suçlarından cezalandırılması istendi.
Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında taraflar hazır bulundu. Duruşmayı bıçaklanan kardeşlerin annesi Güler Kılıç ile tutuklanan Yasin Öksüm'ün annesi Kudret Öksüm de izledi. Tutuklu sanık Yasin Öksüm suçsuz olduğunu iddia etti. Öksüm, olayda kullanılan bıçağın kavga ettiği ettiği kardeşlerden Zeki Kuş'a ait olduğunu iddia etti. Kavga ettiği 2 kardeşin mahalleden arkadaşları olduğunu anlatan Öksüm, “Benim hakkımda sağda solda 'gevşek' diyorlarmış. Ben de cep telefonundan Zeki'yi arayıp neden böyle konuştuğunu sormak istedim. Zeki telefonu açar açmaz bana küfür etmeye başladı. Sonra da 'Sen parkta bekle, seni o parka gömeceğim' dedi. 10-15 dakika sonra parkta otururken iki el silah sesi duydum. Zeki elindeki muşta ve bıçakla bana saldırdı. Ömer'in elindeyse sopa vardı. Yanlarında tanımadığım biri daha vardı. Ben Zeki'yle boğuşurken bıçak yere düştü. Kendimi koruma amacıyla bıçağı alıp sağa sola savurdum. O sırada yaralananlar olmuş" diye konuştu.
115 DİKİŞ ATILDI
Zeki Kuş ise aldığı bıçak darbeleri nedeniyle kalbinden ve ciğerinden yaralandığını söyledi. Bıçaklanması nedeniyle sağlığını kaybettiğini ileri süren Kuş, şöyle dedi:
“Ben şu an yarım insan sayılırım. Bana olaydan sonra 115 dikiş atıldı. Halen nefes almakta güçlük çekiyorum. Evde otururken Yasin telefon açtı. 'Sen bana gevşek diyormuşsun. Parkta bekliyorum seni' diyerek, ağza alınmayacak küfürler etti. Annem bizi engellemek istedi. Kardeşim ve bir arkadaşıyla parka gittiğimizde 10-15 kişi vardı. Bir anda etrafımız çevrildi. Yasin bıçakla bana vurmaya başladı. Bende bıçak yoktu. Bu sırada kardeşim de kuru sıkı tabancayla havaya ateş etti. O anda bizi bıraktılar. Ancak tabancada mermi kalmadığı için tekrar saldırdılar. Sonra kardeşim yerden aldığı bir odun parçasını kullandı. Kavga sırasında araya biri girdi. Beni ve Yasin'i ileriye götürdü. Bana 'Barışın' dedi. Ben de 'Beni delik deşik ettiler' dedim, otururken bayılmışım."
BENİ DE BIÇAKLADI
Ömer Faruk Kuş ise “Biz parka gider gitmez Yasin bıçakla ağabeyime vurmaya başladı. Ben de kurusıkı tabancayla havaya ateş ettim. Yerde bulduğum sopayla da araya girdim. O esnada Yasin beni iki- üç yerimden bıçakladı. Ben de kendisine sopayla vurdum" dedi. Diğer tanıklar ise kavgada Yasin Öksüm'ün elinde bıçak görmediklerini iddia etti. Zeki ile Ömer Faruk Kuş ise tanıkların gerçekleri söylemediğini iddia etti. Duruşma ertelendi.
'O BANA, BEN ONA YANARIM'
Duruşma sonrası bıçaklanan iki kardeşin annesi Güler Kılıç ile tutuklu sanığın annesi Kudret Öksüm, adliye bahçesinde bir araya gelip birbirine sarıldı. Yasim Öksüm'ün annesi Kudret Öksüm, Güler Kılıç'ı işaret ederek, “Ben ona yanarım, o bana yanar. O benim evladıma, ben onun evlatlarına acıyorum. Anlaşacaktık. Ama mahkemede çocuklarımız birbirinden şikayetçi oldu, olmadı" dedi.

Çocuklarının Kavgası Anneleri ÜzdüÇocuklarının Kavgası Anneleri ÜzdüÇocuklarının Kavgası Anneleri Üzdü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler