YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru

MHP İl Başkanı Osman Çetin, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kumluca'daki vatandaşlardan Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istedi.

MHP İl Başkanı Osman Çetin, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kumluca'daki vatandaşlardan Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istedi. Çetin, partisinin Kumluca ilçe teşkilatını ziyaret etti. Çetin, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin hem içte hem de dışta siyasi gidişatının iyi olmadığını, bunu sorumlusunun da mevcut iktidar olduğunu iddia etti. AK Parti'nin ülkeyi birçok alanda zaafa uğrattığını öne süren Çetin, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin büyük bir fırsat olduğunu vurguladı. Çetin, şunları söyledi: "Türkiye'nin kurtuluşuna vesile olacağına inandığımız, milli ve manevi değerlere saygılı Ekmeleddin İhsanoğlu bizim adayımızdır. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra alınacak sonucun ardından ortaya çıkacak sonuçla hemen ardından genel seçimin de olacağını tahmin ediyoruz. Bunun için çok çalışmalıyız. Son 10 gün, iyi çalışırsak başaracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 10 Ağustos'ta iyi bir sonuç alalım ve ülkeyi normale döndürelim." Konuşmasının ardından pazar esnafını da ziyaret eden Çetin, burada vatandaşlardan 10 Ağustos'ta yapılacak seçimlerde mutlaka sandığa gitmelerini ve ortak adayları Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklemelerini istedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler