YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DSP Genel Başkan Adayı Konuralp:

 DSP Genel Başkan Adayı Emrah Konuralp, "Ne zaman ki halk için bedel ödemeye hazır bir yönetim olursak o zaman parti dirilişe geçecektir"

DSP Genel Başkan Adayı Emrah Konuralp, "Ne zaman ki halk için bedel ödemeye hazır bir yönetim olursak o zaman parti dirilişe geçecektir" dedi. Konuralp, Antalya'da DSP genel başkan adaylığı tanıtımı kapsamında partililerle bir araya geldi. Konyaaltı ilçesinde bir restoranda konuşma yapan Konuralp, partide özlenilen, beklenilen, güçlü bir yapıyı ortaya koymayı amaçladıklarını söyledi. Gezi Parkı odaklı olaylar sırasında toplumda siyasi partilere güvensizliğin ortaya çıktığını belirten Konuralp, DSP olarak birinci misyonlarının emekçilerin sözcüsü olup, bu vizyonu yerine getirmek olduğunu bildirdi. Konuralp, "Bir gecede bu parti ayağa kalkar. Ne zaman ki halk için bedel ödemeye hazır bir yönetim olursak o zaman parti dirilişe geçecektir. Eğer inancımıza, inanç katarsanız 5 yıl içinde DSP bir iktidar partisi konumuna gelecektir" diye konuştu. Partinin politikasının belirlenmesi konusunda vatandaşlarla ortak hareket edece anlatan Konuralp, genel başkanın tüm üyelerin katılacağı ön seçimle belirlenmesini sağlayacağını açıkladı. DSP Genel Başkan Adayı Emrah Konuralp, 30 Haziran 2013'de DSP 9. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlık için Masum Türker ile yarışmış, 172 oy almıştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler