YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DSP'li Çakmak: Eylemler Turizme Zarar Veriyor, Bitirilsin Artık

Demokratik Sol Parti (DSP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Çakmak, Gezi Parkı eylemlerindeki negatif görüntülerin Türk...

DSP'li Çakmak: Eylemler Turizme Zarar Veriyor, Bitirilsin Artık

Demokratik Sol Parti (DSP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Çakmak, Gezi Parkı eylemlerindeki negatif görüntülerin Türk turizmine zarar verdiğini bildirdi. Çakmak, eylemcilerin sağduyulu davranarak eylemlerine bir an önce son vermesini istedi.

Ahmet Çakmak, yaptığı açıklamada, Gezi Parkı'nda ağaç sökülmesine karşı olduklarını belirten Çakmak, çevreyi koruma adına kamu malına zarar ve esnafın işyerini kırma, dökme, yıkma, yakma ve şiddet içeren her olayın karşısında olduklarını söyledi. Çakmak, herkesin sağduyulu davranarak bir an önce eylemlere son verilmesi gerektiğini kaydetti.

Gelişmiş ülkelerinde demokratik taleplerin demokrasi içinde olduğunu belirten Çakmak, yakma, yıkma, şiddet ve kırma olayları görüntülerin Türk turizmine zarar verdiğini, eylemlerin demokratik talepler çerçeve içinde olması gerektiğini kaydetti.

Çakmak, "Gezi Parkı olayları turizme zarar verdi. İstanbul'daki bir olay artık günümüzde dünyayı etkiliyor. Ülkemize yıllık 30 milyon turist geliyor. Sadece Antalya'da 100 binin üzerinde turizm sektörü çalışanı var. Bu ülke hepimizin iktidarda göstericilerde ortak paydada bulaşarak eylemlere son vermeli. Ülkemizin geleceği ve turizm sezonu süresince negatif bir durum olmaması için herkesin ağzından çıkacak söze dikkat etmeli. Tarihte insan onurunu zedeleyen sözlerin hiç bir zaman galibi olmamıştır. Ülkemizde çatışmaların değil, kardeşliğin hakim olması gerekir. DSP olarak 'ben yaptım oldu' anlayışına her zaman karşıyız. Sorunların, kavga, şiddet, ateşe verme, kırma ve yakma ile çözüm aranmasına karşıyız." diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler