YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DSP'liler, Sözen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Demokratik Sol Parti(DSP) Antalya İl Başkanı Metin Oktay ve Parti Meclisi(PM) Üyesi Ayda Nur Gül,...

DSP'liler, Sözen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Demokratik Sol Parti(DSP) Antalya İl Başkanı Metin Oktay ve Parti Meclisi(PM) Üyesi Ayda Nur Gül, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ziyaret ederek, yeniden görevinin başına döndüğü için 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.
DSP Antalya İl Başkanı Metin Oktay, Ali Ulvi Büyüknohutçu'nun sağlık sorunları nedeni ile il başkanlığından bir ay önce istifa ettiğini söyledi. Büyüknohutçu'nun istifasının ardından DSP yönetimi tarafından Antalya İl Başkanlığı'na atandığını belirten Oktay, yeni yönetimle birlikte Antalya'nın 19 ilçe belediyesi ve belde belediye başkanlarını gezerek fikir alış verişinde bulunacaklarını ifade etti. Başkan Sözen'in görevine yeniden dönmesine sevindiklerini belirten Oktay, DSP yönetimi olarak makamında ziyaretle Sözen'e hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini kaydetti. Oktay, "Başkan Sözen'in yeniden görevinin başına dönmesini yerinde ziyaretle tebrik ettik. Ziyaretle milli iradeye saygımızı gösterdik." diye konuştu.
Başkan Sözen de yaptıkları ziyaret için DSP yönetimine teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler