YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Duraliler Mahallesi’nde Çalışmalar Devam Ediyor

Kepez Belediyesi, batı sınırındaki Duraliler Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü...

Duraliler Mahallesi’nde Çalışmalar Devam Ediyor

Kepez Belediyesi, batı sınırındaki Duraliler Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, muhtarlık hizmet binasının önündeki 4 dönümlük arazide, spor temalı parkın yapımını başlattı.

İki adet basketbol sahası, iki adet futbol sahası ve açık hava spor aletlerinin yer alacağı sosyal donatı alanının, bölgede yaşayan çocuklar, gençler ve kadınları sporla buluşturacağı belirtildi.

Peyzaj çalışmasıyla da yeşillendirilecek alanda, çocuk oyun mobilyaları ve üzeri kapalı oturma gruplarının da bulunacağı kaydedilirken, bölgede 2 bin metrekare parke kaldırım yatırımı ile bölgeyi Avni Tolunay Mahallesi’ne bağlayan ve 1 kilometre uzunluğundaki yolda, sathi kaplama asfalt çalışmasının gerçekleştirildiği bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler