YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eczanede 4 yıl sonra doğacağını öğrendi

53 yaşındaki Erol Keleş, ilaçlarını almak için gittiği eczanede dünyaya gelmesine daha 4 yıl olduğunu öğrenince şoke oldu.

Eczanede 4 yıl sonra doğacağını öğrendi

Antalya’nın Demre ilçesinde yaşanan olay, akıllara unutulmaz tiyatro oyunu "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz"ı getirdi. 53 yaşındaki Erol Keleş, ilaçlarını almak için gittiği eczanede dünyaya gelmesine daha 4 yıl olduğunu öğrenince şoke oldu.Doğum tarihi 18.08.1960 olan Erol Keleş, sağlık ocağından kendisi için yazılan ilaçları almak için gittiği eczanede, kayıt programında doğum tarihinin 01.04.2017 olarak geçtiğini öğrenince çok şaşırdı. Sürekli kullandığı ilaçları yazdırmak için gittiği sağlık ocağından aldığı reçete ile eczaneye geldiğini belirten Keleş, kendisine doğum tarihinin 2017 olarak göründüğünü, ilaç almasının mümkün olamayacağının söylendiğini belirtti. Erol Keleş, eczacının kendisini tanıdığını belirterek, "Bereket beni arkadaşlar tanıyor. İlaçlarımı alabildim. Başka bir yerde hastalanmadığıma şükrettim. Tanıdık eczacı arkadaş ilacımı verdi" dedi.Eczane teknisyeni İbrahim Alkış ise bu gibi durumlarda vatandaşla karşı karşıya geldiklerini belirterek Sosyal Güvenlik Kurumu'nu arayarak sorunu çözmek için yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Erol, Keleş’i tanıdıkları için mağduriyetini gidererek ilaçlarını verdiklerini ancak bu gibi sistem hataları nedeniyle başka bir yerde ilaçlarını almasının neredeyse imkansız olduğunu söyledi.

Eczanede 4 yıl sonra doğacağını öğrendiEczanede 4 yıl sonra doğacağını öğrendiEczanede 4 yıl sonra doğacağını öğrendi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler