YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eğitimcilere Başarı Belgesi Verildi

  Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında ilk 5'de yer alan okullardaki eğitimcilere başarı belgesi verildi.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavlarında ilk 5'de yer alan okullardaki eğitimciler için İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda tören düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, törende yaptığı konuşmada, ekip çalışmasıyla eğitim vermeye çalıştıklarını söyledi. Gülay, TOEG Sınavları'nda Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme birimince yapılan analiz raporuna göre ödüllendirmede bulunduklarını belirterek, başarı belgesinin Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilimleri, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil olmak üzere 6 ders üzerinden verildiğini ifade etti. Ödüllerin toplam 13 resmi ortaokulda görev yapan 13 okul müdürü, 11 müdür yardımcısı ve 38 öğretmene verildiğini aktaran Gülay, Antalya'da eğitimcilerle birlikte yoğun bir şekilde eğitim ve öğretim faaliyeti verdiklerini vurguladı. Gülay, öğretmenlik mesleğinin geleceği şekillendiren ve geleceğin insanlarına yön veren bir meslek olduğuna dikkati çekerek, Antalya'nın turizmin yanı sıra eğitimde de başkent şehirlerden biri olduğunu belirtti. Konuşmanın ardından Gülay, Muratpaşa, Elmalı, Gazipaşa ve Kaş ilçesi ortaokullarında görev yapan eğitimcilere, valilikçe verilen başarı belgelerini takdim etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler