YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

EKDER'li öğrencilerden Kaymakam Işık'a ziyaret

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim çağındaki çocuklarına ücretsiz eğitim desteği veren...

EKDER'li öğrencilerden Kaymakam Işık'a ziyaret

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim çağındaki çocuklarına ücretsiz eğitim desteği veren Kumluca Eğitim ve Kültür Derneği (EKDER)'in kurslarına katılan öğrenciler, istedikleri orta öğretim kurumlarına yerleşti.
EKDER'in kurslarına katılan öğrenciler ve dernek yöneticileri, Kumluca Kaymakamı Salih Işık’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Kaymakam Işık, başarılı öğrencileri ve eğitimcilerini tebrik etti. Işık, eğitim için yapılan yatırımların boşa gitmeyeceğini belirterek, “Kaymakamlık olarak üzerimize düşen bir görev olursa destek vermeye hazırız. Gençler bizim geleceğimiz, onlar için yapılan yatırımlar boşa gitmez.” dedi.
Kumluca EKDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ören ise hedeflerinin maddi durumu zayıf olan tüm öğrencilere ulaşmak olduğunu belirterek, eğitimde feda edilecek hiçbir ferdin olmaması gerektiğini ifade etti.
Ören, "Bu başarı fedakârlıkta bulunarak ders veren eğitim gönüllüsü öğretmenlerimiz ve onlara destek veren Kumlucalı hayırsever insanlarımızın. Bu konuda başta Kumluca Kaymakamımız Salih Işık olmak üzere bizlerden yardımını esirgemeyen tüm hayırsever Kumlucalılara teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler