YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski CHP Genel Başkanı Baykal:

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sosyal paylaşım sitelerinde adına açılan hesaplarla ilgisi bulunmadığını bildirdi.

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sosyal paylaşım sitelerinde adına açılan hesaplarla ilgisi bulunmadığını bildirdi. Baykal, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal paylaşım sitelerinde kendisinin hesap açmadığını söyledi. Kimilerinin iyi niyetle, kimilerinin de kendisini gündeme getirmek için bu tür uygulamalara giriştiğini dile getiren Baykal, adına açılan sahte hesaplarda yazılanların görüşlerini yansıtmadığını kaydetti. Sosyal paylaşım sitelerini samimi bulmayan Baykal, şöyle konuştu: "Bir konuda açıklama yapılacaksa çıkar yaparız. Bu tür yazışmaları yapay olarak değerlendiriyorum. Hiçbir sosyal paylaşım sitesinde şahsıma ait hesap bulunmamaktadır, adıma açılan sahte hesaplara da itibar edilmesin. Çünkü hiçbiri benim paylaştığım açıklamalar değil." CHP Milletvekili Yıldıray Sapan da Baykal adına açılan sahte hesaplarla ilgili hukuki işlem başlatılacağını bildirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler