YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Bulvarı'nda Kaldırım Çalışmalarına Başlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Fatih Bulvarı'nda asfalt çalışmalarının ardından kaldırım çalışmalarına başladı.

Fatih Bulvarı'nda Kaldırım Çalışmalarına Başlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Fatih Bulvarı'nda asfalt çalışmalarının ardından kaldırım çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya'yı Korkuteli ilçesine bağlayan Fatih Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Belediye ekipleri, Fatih Bulvarı'nda 3 bin 500 ton sıcak asfalt kullandı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, asfaltlama çalışmalarının ardından bölgede kaldırım çalışmalarına başladı. Kaldırımlarda engelli geçişleri ve görme engelliler için takip taşlarına da yer verildi. Fatih Bulvarı'ndaki çalışmalarda, toplam 20 bin metrekare parke taşı, 10 bin metretül bordür kullanılacağı, 10 metre arayla da fidan dikimi yapılacağı bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler