YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbol: Hazırlık Maçı

 Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Kemer Tekirovaspor, Irak Olimpik Milli Takımı ile oynadığı hazırlık maçında 5-1 mağlup oldu.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Kemer Tekirovaspor, Irak Olimpik Milli Takımı ile oynadığı hazırlık maçında 5-1 mağlup oldu. Hazırlılarını sürdüren Kemer Tekirovaspor, Dr. Fehmi Öncel Stadı'nda Irak Olimpik Milli Takımı ile karşılaştı. Karşılaşmaya temkinli başlayan her iki takımda ilk yarıda vasat bir futbol ortaya koydu. Maçın 23. dakikasında Irak Olimpik Milli Takımı, kazandığı penaltıyı gole çevirdi ve ilk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın ikinci yarısına tamamen farklı bir kadro ile sahaya çıkan Kemer Tekirovaspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. Irak Olimpik Milli Takımı maçın 54, 67 ve 78. dakikalarında bulduğu gollerle 4-0'lık farkı yakaladı. Kemer Tekirovaspor ise aradığı golü maçın 83. dakikasında Murat ile buldu: 1-4. Karşılaşmanın 89. dakikasında Irak Olimpik Milli Takımı bir gol daha bularak sahadan 1-5 gibi farklı bir skorla ayrıldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Kemer Tekirvaspor Teknik Direktörü Sait Taş, Irak Olimpik Milli Takımı ile oynadıkları maçın çok zor olduğunu, takımın eksiklerini görme fırsatı yakaladıklarını söyledi. Hazırlıklarına ara vermeden devam edeceklerini belirten Taş, takımın günden güne daha iyi gittiğini ve lige çok iyi hazırlandıklarını kaydetti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler