YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'ın Alanya Kampı Başladı

Teoman ERİŞ/ALANYA Bugün saat 12.30'da özel uçakla Gazipaşa Havalimanı'na inen sarı kırmızılıları, Alanya Galatasaraylılar Derneği ve yaklaşık 200 taraftar karşıladı. Havalimanından

Galatasaray'ın Alanya Kampı Başladı

Teoman ERİŞ/ALANYA Bugün saat 12.30'da özel uçakla Gazipaşa Havalimanı'na inen sarı kırmızılıları, Alanya Galatasaraylılar Derneği ve yaklaşık 200 taraftar karşıladı. Havalimanından çıkan teknik heyet ve futbolculara, tezahüratla sevgi gösterisinde bulunuldu.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdulrahim Albayrak ve bazı futbolcular bir engelli taraftarla fotoğraf çektirdi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise bir taraftarın bebeğini kucağına alarak fotoğraf çektirdi. Takım otobüsüne binen sarı kırmızılar, meşale ve tezahüratlar eşliğinde havalimanından ayrıldı. Galatasaray daha sonra Alanya'nın Kargıcak Mahallesi'ndeki Goldcity Turizm Kompleksi'nde kampa girdi. Sarı kırmızılı takım Alanya'daki ilk antrenmanını saat 18.00'de tesisin futbol sahasında gerçekleştirecek.
Alanya kampı 19 Ocak'ta sona erecek Galatasaray, kamp programı kapsamında Beşiktaş, River Plate ve Brezilyalı futbolcu Neymar'ın takımı Instituto Projeto Neymar JR'nin de yer aldığı Royal Cup Futbol Turnuvası'na katılacak. Sarı kırmızılılar turnuvadaki ilk maçını Alanya Oba Stadı'nda 17 Ocak Cumartesi günü River Plate takımıyla yapacak.

FOTOĞRAF

Galatasaray'ın Alanya Kampı BaşladıGalatasaray'ın Alanya Kampı BaşladıGalatasaray'ın Alanya Kampı Başladı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler