YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gazipaşa Kaymakamlığı, 5 Kişiye Prefabrik Ev Yaptırıyor

 Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi 5 kişiye prefabrik ev yaptırılıyor.

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi 5 kişiye prefabrik ev yaptırılıyor. Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, zor şartlarda yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahibi ailelere destek vermeyi sürdürdüklerini söyledi. Sugözü, Güney, Yenigüney, Kızılgüney ve Ilıca köylerinde 5 vatandaşa prefabrik ev yapılacağını belirten Pamuk, "Sosyal devletin gereği olarak bu yardımlarımız artarak devam edecek" dedi. SYDV'nin, çeşitli nedenlerle evleri zarar görmüş ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ettiğini anlatan Pamuk, 81 yaşındaki Cevat Yaman'a ait kullanılamaz konumdaki evin de 15 bin lira destekte bulunarak onarıldığını kaydetti. Mart ayında da "Yalnız Değilsiniz, Yanınızdayız" projesi başlattıklarını ifade eden Pamuk, proje kapsamında ilçe genelinde evinde yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlara sahip çıktıklarını bildirdi. Mart ayında 76, Nisan ayının ilk 15 gününde ise 30 olmak üzere toplam 106 yaşlı vatandaşın evinin temizlendiğini belirten Pamuk, "Bu projede canla başla çalışan 'İyilik Meleklerine' sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu. Pamuk, vakfın yardıma muhtaç aile ve bireylerin diğer ihtiyaçlarını da rutin olarak karşılamaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler